Γιατί ειναι αδύνατο να κερδίσεις στον ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

opap pame stoixima apodoseisΜια συνηθισμένη απάντηση που δίνεται από άτομα που ποντάρουν στον ΟΠΑΠ: Δεν ειναι και τόσο χάλια οι αποδόσεις. Ένα 0.10 ή ένα 0.20 δεν κάνει διαφορά.. Μέγα λάθος και μεγάλη πλάνη... Μια απλή ανάλυση δείχνει τη σκληρή αλήθεια..

Στο εξωτερικό υπάρχουν πάρα πολλές συνδρομητικές υπηρεσίες, οι οποίες προφανώς ειναι ο αφρός του στοιχηματικού κόσμου.. Υπάρχουν φυσικά και πάρα πολλοί απατεώνες, αλλά ας μιλήσουμε για τους σοβαρούς. Αυτούς που  για μεγαλύτερη αξιοπιστία δίνουν τις προτάσεις τους για καταγραφή σε τρίτα μέρη (μόνιτορς).

Ο κόσμος που τις πληρώνει γνωρίζει τα μαθηματικά του κέρδους στο στοίχημα. Ξέρει δηλαδή πως δεν πρέπει να περιμένει τρελά κέρδη. Αυτά συμβαίνουν σπάνια και σε λίγους. Περιμένει μια φυσιολογική αύξηση του κεφαλαίου του, που ειναι μεγαλύτερη απ'αυτά που θα έπαιρνε στο χρηματιστήριο ή σε τράπεζα.

Ας πούμε πως μια υπηρεσία περιμένει 5% ROI (κέρδη επί του παιγμένου κεφαλαίου ή πιο απλά, επιτόκιο), που είναι και ο κατά προσέγγιση μέσος όρος όσων έχω δει (και έχω δει τις περισσότερες) και ένας συνδρομητής έχει 1000 Ευρώ αρχικό κεφάλαιο.

Ας πούμε επίσης πως η υπηρεσία αυτή θα προσφέρει ετησίως 500 προτάσεις.

Ποντάροντας κάθε φορά το 2% (Οι ειδικοί συνήθως συνιστούν τα πονταρίσματα να μη ξεπερνάνε το 2% του αρχικού κεφαλαίου, για την αποφυγή καταστροφής σε αρνητικό σερί) των 1000 Ευρώ, θα γίνουν συνολικά πονταρίσματα 10.000Ευρώ.

Το 5% ROI (επιτόκιο) σημαίνει πως θα υπάρχει 5% κέρδος επί του συνόλου των πονταρισμένων χρημάτων.

Δηλαδή θα έχω καθαρό κέρδος 10.000 επί 0.05=500Ευρώ!!! Είναι το 5% επί του τζίρου αλλά 50% επί του συνολικού κεφαλαίου επειδή το συνολικό δεν τοκίζεται μόνο μια φορά (όπως στις τράπεζες) αλλά ανάλογα με το πόσα στοιχήματα θα βάλουμε το χρόνο

Αυτά σε στοιχηματικές εταιρίες με φυσιολογικη γκανιότα, την οποία αποδεδειγμένα νικάνε οι καλοί παίκτες στοιχήματος

Αν ποντάραμε αυτά τα 500 ματς της συνδρομητικής στο ΟΠΑΠ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ή άλλον μπουκ με χάλια αποδόσεις, τότε όχι απλώς δε θα είχαμε τα ίδια κέρδη αλλά μέχρι και χαμένοι μπορεί να βγαίναμε. Δειτε παρακάτω πρακτικο παράδειγμα:

Το 5% ROI (επιτόκιο) μπορεί να επιτευχθεί πιάνοντας το 55% πονταρισμάτων με μέσο όρο 1.91 (Πχ bet 100 ευρώ επί απόδοση 1.91 επί πιθανότητες 0.55=105 ευρώ) ή και πιάνοντας το 35% πονταρισμάτων με μέσο όρο αποδόσεων 3.00 κτλ. Μέχρι εδώ όλα ωραία. Τις αποδόσεις όμως που τις βρίσκει η συνδρομητική με 1.91 εσείς θα τις βρείτε κατά μέσο όρο 0.10 προς τα κάτω. Δείτε πχ αυτή την απίστευτη κλοπή στο livebetting του pamestoixima. Υπάρχουν φορές που και ο ΟΠΑΠ έχει καλύτερη απόδοση σ'ένα σημείο, τότε όμως τα υπόλοιπα σημείο στο ίδιο ματς ειναι υπερβολικά μικρότερα απ'τις άλλες εταιρίες..

Έτσι, ενώ ο σωστός συνδρομητής θα έχει ποντάρει 20Ευρώ επί 500 ματς επί 1.91 μέσο όρο αποδόσεις, εσείς θα έχετε ποντάρει τα ίδια ματς με μέσο όρο αποδόσεων 1.80. Κατα προσέγγιση όλα αυτά, γιατί ο ΟΠΑΠ, όπως και όλες οι εταιρίες αλλάζει την γκανιότα ανάλογα με το πρωτάθλημα, ακόμα και με συγκεκριμένα ματς.

Κέρδος σωστού συνδρομητή (ο οποίος ψάχνει τις καλύτερες αποδόσεις σε 3-4 εταιρίες τουλάχιστον): 500Ευρώ με αρχικό κεφάλαιο 1000Ευρώ.

"Κέρδος" συνδρομητή που δεν δίνει σημασία στις αποδόσεις: -100Ευρώ με αρχικό κεφάλαιο 1000Ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε-mail με απορίες και παρατηρήσεις στο admin @ antiopap.com

(Θα λάβετε απάντηση μέσα σε 24 ώρες).Σχετικά θέματα

Τα 10 παγκόσμια ρεκόρ στον στίβο με τη μεγαλύτερη διαφορά απ

Ο καλύτερος τρόπος να επενδύσεις 1000 ευρώ! Στοίχημα εναντίο

Οικονομολόγος αποκαλύπτει το μοναδικό (?) κερδοφόρο σύστημα

Ανάληψη από ΑΤΜ με χρεωστική κάρτα Neteller Mastercard 500Ε το 24ωρο

Ανάληψη από ATM με κάρτα Skrill Mastercard. Ξεκινάει από 250ευρώ το 24ωρο

ΑΝΤΙ ΟΠΑΠ 2008-2020 Ιδιοκτησία της Antiopap LTD *+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777

Please publish modules in offcanvas position.