Ψάρια στο στοίχημα και στο πόκερ

poker.evolution.jpegΚατ'αρχήν διεκρινίζω πως τα παρακάτω είναι υπερβολικά απλοποιημένα για να αναδειχθεί αυτό που θέλω να δείξω.. Ούτε στο πόκερ, ούτε στο στοίχημα είναι τόσο απλές οι καταστάσεις..

Πόκερ: Ψάρια στο πόκερ λένε τους παίκτες που φοβούνται να ρισκάρουν με μπλόφες και παίζουν υπερβολικά πολλά χέρια. Ποντάρουν μόνο όταν έχουν κάτι καλό.. Όσο όμως περιμένουν το καλό, οι καλοί παίκτες κυριολεκτικά τους κλέβουν με χαρτιά παρόμοιας δυναμικότητας ή και χειρότερα..

Στο τέλος των παρτίδων, δεν υπάρχει πάντα κάποιος που έχει το καλύτερο φύλλο. Εκεί είναι που η αδυναμία των ψαριών κάνει θραύση.. Κάνουν τσεκ(ντούκου), ενώ ο τολμηρότερος παίκτης, που πιθανότατα έχει χειρότερο χέρι, θα ποντάρει κάποια λεφτά, με αποτέλεσμα να αναδεικνύεται νικητής "άδικα".

Η πρώτη φορά που κατάλαβα ότι ήμουν ψάρι, ήταν όταν έκανα αναζήτηση το ψευδώνυμό που έχω σε εταιρία πόκερ σε σάιτ που κατηγοριοποιεί τους παίκτες. Με έβγαλε red fish. Αυτό σημαίνει πως ενώ στην αρχή(πριν ανοίξουν τα κοινά φύλλα κάτω) έδειχνα αρκετή επιθετικότητα(γι'αυτό και RED fish και όχι GREEN), δεν μπλόφαρα αρκετά συχνά στη συνέχεια. Το αποτέλεσμα ήταν φυσικά να είμαι παίκτης με χασούρα.. Το σοκ ήταν αρκετά μεγάλο και φυσικά έκανα ότι περνούσε απ'το κεφάλι μου για να αλλάξω το στυλ μου.

Στοίχημα: Ψάρια στο στοίχημα ειναι αυτοί που φοβούνται να ρισκάρουν με μεγαλύτερες αποδόσεις και ψάχνουν μόνο τα "σίγουρα". Ο μπουκ όμως(και οι ειδικοί που έχει στη δούλεψή του), λόγω της πολύχρονης εμπειρίας του, ξέρει πάνω κάτω ποιά θα φαίνονται "σίγουρα" στα μάτια των ψαριών και κόβει της αποδόσεις ανάλογα.. Τι να κάνει και αυτός, πως να ταίσει τα ψάρια τόσα πολλά που είναι; Ή θα ταίσει τα ψάρια ή τους καρχαρίες, οι οποίοι ειναι πολύ λιγότεροι.. 
Όταν απλά βλέπεις και δεν προβλέπεις, δύσκολα τα πράματα.. Εκτός αν είσαι πολύ καλός στην διαλογή μεταξύ των "σίγουρων", κάτι που τα περισσότερα ψάρια αποτυγχάνουν να κάνουν.. Τι εννοώ με το βλέπεις και δεν προβλέπεις; Το 1.20 δεν είναι πρόβλεψη, αφού με το 1.20 ο μπουκ έχει κάνει όλη τη δουλειά για σένα.. Πιστεύω πως η πρόβλεψη αρχίζει στις αποδόσεις άνω του 1.90, εκεί που σπάει το όριο του 50%-50%. Εκεί ο μπουκ δεν έχει ξεκάθαρο έλεγχο. Εκεί όλα είναι πιθανά. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακό να παίζεις 1.20. Απλώς, λόγω του ότι η πλειοψηφία πάει στα "σίγουρα", οι αποδόσεις αυτές βγαίνουν ήδη κομμένες, και αργότερα, ανάλογα με το πόσα ψάρια θα τσιμπήσουν, θα τις κόψουν και άλλο.

Οι κομμένες αποδόσεις ειναι κάτι σαν τον μισθό πείνας. Άλλα θα έπρεπε να σου δίνουν σύμφωνα με αυτά που προσφέρεις και άλλα παίρνεις. 80% πιθανότητες εμφάνισης έχει ένα σημείο; Αντί για 1.25, θα σου το πληρώσουν 1.15.. Άντε να βγάλεις λεφτά έτσι.. 

Ε-mail με απορίες και παρατηρήσεις στο admin @ antiopap.com

(Θα λάβετε απάντηση μέσα σε 24 ώρες).Σχετικά θέματα

Ο καλύτερος τρόπος να επενδύσεις 1000 ευρώ! Στοίχημα εναντίο

Οικονομολόγος αποκαλύπτει το μοναδικό (?) κερδοφόρο σύστημα

Πόκερ ιστορία: Ο εξωγήινος Ρώσος

Ανάληψη από ΑΤΜ με χρεωστική κάρτα Neteller Mastercard 500Ε το 24ωρο

Ανάληψη από ATM με κάρτα Skrill Mastercard. Ξεκινάει από 250ευρώ το 24ωρο

ΑΝΤΙ ΟΠΑΠ 2008-2020 Ιδιοκτησία της Antiopap LTD *+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777

Please publish modules in offcanvas position.