Μπόνους εγγραφής τέλος;; Οχι, απλώς πλέον απαγορεύεται η διαφήμισή τους
Προτεινόμενοι Νόμιμοι Μπουκμέικερς
bet365 logo  98.4/100 Δοκιμή  
goalbet  97/100 Δοκιμή  
sportingbet 96.6/100
 Δοκιμή  
winmasters 95.2/100  Δοκιμή  
novibet logo 94.8/100  Δοκιμή  
betrebels logo   93.8/100   Δοκιμή  
betstars logo 92.2/100
Δοκιμή  
-------21+ Στοιχηματίστε υπεύθυνα-------

Το ΑΝΤΙ ΟΠΑΠ προτείνει Bet365


Χωρίς καταγραφή στοιχημάτων, δε θα μάθεις ποτέ γιατί χάνεις

casino.jpg-Γιατρέ τι έχω;

-Πάσχετε από "επιλεκτική μνήμη".

-Είναι κάτι σοβαρό;

-Είναι μια διαδεδομένη διαταραχή στο χώρο του στοιχηματισμού και του τζόγου γενικότερα. Επειδή οι περισσότεροι παίκτες ειναι χαμένοι, αναγκάζονται να θυμούνται τις καλύτερές τους στιγμές, παραγράφοντας (όσο γίνεται) τις αποτυχίες τους. Οι περισσότεροι που αποτυγχάνουν ανήκουν σε τρείς γενικές κατηγορίες:

1) Ποντάρουν για να περάσουν την ώρα τους. Αυτοί δεν χρεάζονται και δε θέλουν θεραπεία.

2) Χάνουν γιατί ποντάρουν σε λάθος μπουκ (με αποδόσεις τόσο χαμηλές που αποκλείουν την μακροχρόνια κερδοφορία).

3)Χάνουν γιατί κάνουν λάθος επιλογές. Είτε στο τι ποντάρουν, είτε στο πως ποντάρουν.

Οι περισσότεροι ανήκουν σε περισσότερες από μία απ'τις κατηγορίες.

Ειναι εν μέρει φυσιολογικό να μη θέλει κάποιος να θυμάται τις αποτυχίες του, όμως αυτό δυστυχώς δεν βοηθάει στην βελτίωσή του ως παίκτη-επενδυτή.. Με το να επιλέγει κάποιος να θυμάται τα highlights του, δεν δίνει την απαραίτητη προσοχή στις αποτυχίες του. Πρέπει να μαθαίνουμε τα λάθη μας και να βελτιωνόμαστε. Αυτό βέβαια ισχύει αν γνωρίζουμε ότι αποτυγχάνουμε λόγω δικών μας λαθών και δεν τα ονομάζουμε ατυχίες.. Όποιος ονομάζει ατυχία κάθε του αποτυχία, είναι σε πολύ κακό δρόμο. Ίσως πρέπει να διαβάσει μερικά απ'τα άρθρα στο ΑΝΤΙΟΠΑΠ.CΟΜ, τα οποία δεν χαϊδεύουν αυτιά, ή να μελετήσει κάποιο σοβαρό ξένο στοιχηματικό βιβλίο (ΕΔΩ). 

Θεραπεία:1)Αρχίζετε να κρατάτε αρχείο με τις επιδόσεις σας. Με όποιον τρόπο σας βολεύει. Από ένα απλό μπλοκάκι του αρχάριου, μέχρι spreadsheet στο Excel του επαγγελματία. Κάθε Ευρώ που φεύγει απ'την τσέπη μας πρέπει να καταγράφεται. Για το καλό της τσέπης μας. Μην αφήσετε την απόλαυση του παιχνιδιού να σας αποσπά απ'τον στόχο της κερδοφορίας ή έστω της λιγότερης δυνατής χασούρας. Όσο πιο πολύ απολαμβάνετε το στοίχημα, τόσο πιο εύκολα θα χάνετε. Η μόνο απόλαυση που μπορεί να σας προσφέρει κέρδη, ειναι εκείνη του συναισθήματος απόλυτου ελέγχου και της προσήλωσης στον στόχο σας. 2)Πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να βάλετε κάποιους στόχους.  Όταν έχετε συγκεκριμένο στόχο, δεν μπορείτε απλά να τον παραγράψετε σε περίπτωση αποτυχίας. Όλο και κάποιες τύψεις θα έχετε να θυμάστε αργότερα.

Ε-mail στο admin @ antiopap.com.Σχετικά θέματα

Το ΑΝΤΙ ΟΠΑΠ προτείνει bet365:

Το ΑΝΤΙΟΠΑΠ προτείνει Winmasters. Δεν φαίνεται εντυπωσιακή αλλά μας κέρδισε με την ποιότητά της

Ανάληψη από ΑΤΜ με χρεωστική κάρτα Neteller Mastercard 500Ε το 24ωρο

Ανάληψη από ATM με κάρτα Skrill Mastercard. Ξεκινάει από 250ευρώ το 24ωρο

ΑΝΤΙ ΟΠΑΠ 2008-2020 Ιδιοκτησία της Antiopap LTD *+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777