Ο Σωτηρακόπουλος δίνει προγνωστικα χωρίς μπάνκα, γιατί να βάλω εγώ;

liar_liar_ver1.jpgΞεχάστε τα τρελά ταμεία και τις "μεγάλες επιτυχίες" των παπατζήδων όλης της χώρας.. Ειναι μια ουτοπία που δημιουργούν με την απόκρυψη της χασούρας που έχουν ενδιάμεσα στα ταμεία..

Γιατί δεν γίνεται καταγραφή επιδόσεων στο στοίχημα στην Ελλάδα; Γιατί το 99% των "ειδικών" δεν έχουν εικονικά κεφάλαια για να φαίνεται αν έχουν κέρδος μακροπρόθεσμα; Γιατί, γιατί, γιατί; Υπάρχουν πολλές απαντήσεις, αυτή όμως που ειναι κοινή σε όλες τις περιπτώσεις ειναι η εξής: ξερουν πως ειναι ανεπαρκείς.. Ξέροντας λοιπόν πως με την καταγραφή θα αποκαλυφθεί ο παπάς που πουλάνε με τις "επιτυχίες-ταμεία", προφανώς προτιμούν να μείνουν στον χώρο με κάθε κόστος παρά να αποχωρήσουν αποτυχημένοι.. Αυτό ισχύει για το 99% των ατόμων που δίνουν προγνωστικά οπουδήποτε.. Είτε σε εφημερίδες και ραδιόφωνα, είτε στην τηλεόραση και στο ίντερνετ..

 Ειναι όμως όλοι τους το ίδιο ένοχοι; Μήπως ειναι πιο ένοχοι αυτοί που ξεκίνησαν το κακό; Φυσικά και είναι.. Αυτοί που που έχουν το μεγαλύτερο κοινό δημιουργούν μιμητές. Έχω μιλήσει (ίντερνετ) με πάρα πολλούς ανθρώπους που είναι ουσιαστικά επαγγελματίες (γράφοντας γλοιώδεις προλόγους και δίνοντας προτάσεις, όχι βγάζοντας λεφτά ποντάροντας) και οι απόψεις τους με σοκάρουν κάθε φορά περισσότερο.

Ένας γνωστός στον χώρο "δημοσιογράφος", γνωστός απ'το στοιχηματικό κανάλι της Νόβα προωθεί το στοιχηματικό του σάιτ με το σύνθημα "Εδώ γράφουν οι καλύτεροι" χωρίς να υπάρχει καταγραφή των επιδόσεών τους. Ό'τι δηλώσεις είσαι σε όλο του το μεγαλείο.. Ο κύριος αυτός διαφήμιζε το σάιτ του σ'ένα δημοφιλές στοιχηματικό γκρουπ  στο facebook γράφοντας τις επιτυχίες που είχαν κάποιες μέρες. Τις άλλες μέρες ήταν άφαντος..

Σκέφτηκα μια μέρα να δω τι γράφανε στον μηνιαίο απολογισμό τους οι κύριοι από ένα νέο δημοφιλές σάιτ. Σοκ..... Γράφανε πόσα ταμεία είχε ο κάθε ένας χωρίς να μετράνε σε πόσες προσπάθειες το είχε καταφέρει.. Δεν το χωράει το μυαλό μου το πόσο πρόβατα θεωρούν τον κόσμο ή το πόσο άσχετοι ειναι οι ίδιοι.. Αν  π.χ.  σε 100 προτάσεις ο άλλος είχε 35 ταμεία (χωρίς να διευκρινίζουν πόσα έπιασε και πόσα έβαλε), γράφανε μόνο το  ότι είχε 35 ταμεία!!!!! Οι 65 κουβάδες δεν θα φαινονταν πουθενά.

Η περίπτωση που δεν θα ξεχάσω ποτέ ειναι η περίπτωση ενός "γκουρού" που όντως γράφει με ψευδώνυμο που έχει μέσα τη λέξη γκουρού. Είναι ένα σάιτ που ειναι χρόνια στο χώρο, όμως ουσιαστικά μόνο κακό έχει κάνει στο στοίχημα στην Ελλάδα. Ο κύριος αυτός αποπήρε έναν τίπστερ του που ήθελε να βάλει μπάνκα (εικονικό κεφάλαιο). Σιγά μη τον άφηνε να κάνει κακό στο σάιτ με την αποτυχία του. Στο σάιτ αυτό οι κύριοι αφήνουν αρχείο μόνο των 10 περίπου τελευταίων ημερών.. Τα παλιά προγνωστικά εξαφανίζονται

Ο καρκίνος της ανάγκης για επιτυχίες είναι εξαπλωμένος ακόμα και σε σάιτ που έχουν εικονικά κεφάλαια. Σ'ένα που μπήκα πριν λίγες μέρες είχε με μεγάλα γράμματα ταμεία από διάφορους τίπστερ τους. Πατώντας πάνω στα λινκ αυτά έβλεπα κεφάλαια με χαμένο το 30% ή και 50%. Με τι θράσος πετάς στην μούρη του άλλου ταμεία, όταν στο σύνολο είσαι χαμένος;;;

Μιλώντας με έναν μικρό σε ηλικία προγνωστικάριο με δικό του σάιτ και ώρες σε ραδιοφωνική εκπομπή, άκουσα το εξής ανεκδιήγητο: "Δεν χρεάζεται μπάνκα. Ο κόσμος ξέρει τις δυνατότητες του σάιτ". Επίσης είπε και κάτι που υποψιαζόμουν ότι ισχύει για τους νέους στο χώρο: "Ο Σωτηρακόπουλος και τόσοι άλλοι δεν έχουν μπάνκα, γιατί να βάλω εγώ;"... Καταλαβαίνετε λοιπόν πως δεν φταίνε μόνο αυτοί, αλλά και ο κόσμος που τους δίνει ψήφο εμπιστοσύνης τιμώντας το μέσο τους (εφημερίδα, τηλεοραση, σάιτ, ραδιόφωνο)..

Ένας ραδιοφωνικός προγνωστικάριος που έκανε θραύση ένα καιρό στην Θεσσαλονίκη,  δέχεται μεγάλη κριτική τελευταία.. Το είχε παρακάνει με σαχλές αναλύσεις πάρα πολλών ματς λες και ήταν δεν ξέρω ποιος... Στην κριτική που δέχεται απαντάει στο σάιτ του: "Όσο ο κόσμος μου τα ζητάει δεν έχω την επιλογή να σταματήσω".. Αυτοί κατάντησαν τον Έλληνα περίγελο για τις στοιχηματικές του επιδόσεις. Μέχρι και στην Αυστραλία έφτασε η χάρη μας (εταιρία από κει προσφέρει στην Ελλάδα 200ευρώ μπόνους)..

Το facebook έχει γεμίσει με γκρουπ για το στοίχημα. Κανένας τους δεν έχει να προσφέρει κάτι εκτός από προγνωστικά, προγνωστικά, προγνωστικά. Έχουν ανοίξει ένα σωρό websites, με τους παρόμοιους γελοίους καθημερινούς προλόγους για τη δράση της ημέρας. Σοβαρές αναλύσεις και ξεχωριστές απόψεις δύσκολα θα βρείτε στο Ελληνικό στοιχηματικό ίντερνετ.

liar.voutsas.jpgΌταν πάτε σε μια τράπεζα να καταθέσετε τα λεφτά σας, σας λένε πως θα πάρετε ένα Χ επιτόκιο για μια Χ χρονική περίοδο.. Ξέρετε τι προσδοκίες πρέπει να έχετε απ'το στοιχημα; Αν δεν το ξέρετε, νοιάστηκε ποτέ κάποιος να σας το εξηγήσει; Όχι φυσικά... Η επιβίωση των προγνωστικάριων σε όλα τα μέσα προυποθέτει καλλιέργεια υπερβολικών προσδοκιών..

Η μεθοδολογία του μέσου Νεοέλληνα προγνωστικάριου είναι το πανηγύρι στα ταμεία και τουμπεκί (στην καλύτερη μια απλή απολογία) στις αποτυχίες. Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑΡΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: Ακόμα και αν έκαναν προγνωστικά σε κορώνα γράμματα, σε μεγάλο δείγμα ειναι στατιστικά σίγουρο πως θα έβγαιν κάποια καλά σερί κορώνα ή γράμματα. Αυτά θα τα παρουσίαζαν ως επιτυχίες ενώ στο σύνολο θα ήταν στο 0 κέρδος

Θα σας πω λοιπόν τι περίπου πρέπει να περιμένετε.. Ο μέσος όρος κέρδους που προσφέρουν οι καλύτερες συνδρομητικές υπηρεσίες του εξωτερικού ειναι περίπου 10% του παιγμένου κεφαλαίου σας.... ΜΟΝΟ;;;;;;;;;;;; Ναι τόσο... Υπάρχει όμως ένα "κόλπο" που ήδη σας έχω εξηγήσει σε άλλα άρθρα.. Το παιγμένο κεφάλαιο ειναι συνήθως πολύ μεγαλύτερο απ'το αρχικό σας κεφάλαιο. Όσα πιο πολλά ματς παίζετε, τόσο μεγαλώνει το παιγμένο σας κεφάλαιο. Αν δηλαδή έχετε 1000Ε αρχικό κεφάλαιο και παίξετε 1000 ματς από 10Ε το καθένα, έχετε 10,000Ε παιγμένο κεφάλαιο. Το 10% κέρδος επί του παιγμένου κεφαλαίου (ROI) αντιστοιχεί σε 1,000Ε καθαρά κέρδη και διπλασιασμό του αρχικού κεφαλαίου. Το παράδειγμα δεν ειναι απόλυτο, δείχνει όμως πολύ ξεκάθαρα τι πρέπει να περιμένετε απ'το στοιχημα.. Ξεχάστε τα τρελά ταμεία και τις "μεγάλες επιτυχίες" των παπατζήδων όλης της χώρας.. Ειναι μια ουτοπία που δημιουργούν με την απόκρυψη της χασούρας που έχουν ενδιάμεσα στα ταμεία..

Δημοφιλέστερες δκαιολογίες για την αποφυγή καταγραφής:

1)"Δίνουμε αποδόσεις ΟΠΑΠ". Αφού θεωρείτε πως ειναι αδύνατο να παρουσιάσετε κέρδος με αποδόσεις ΟΠΑΠ γιατί δίνετε αυτές τις προτάσεις;;

2)"Εμείς δίνουμε τις απόψεις μας και από κει και πέρα ο κάθε ένας ειναι υπεύθυνος για το τι επιλέγει". Όταν όμως έρθει η ώρα να πιάσετε ένα σωρό σημεία (και ένα μωρό να βάλεις να διαλέγει σημεία στην τύχη, κάποιες μέρες θα μας προσφέρει κέρδη) φωνάζετε για μεγάλες επιτυχίες... Σχετικά θέματα

Ο καλύτερος τρόπος να επενδύσεις 1000 ευρώ! Στοίχημα εναντίο

Κέρδη με επιτόκιο 4% επί του τζίρου δίνει το "The Deal" της

Νέο στοιχηματικό τεστ. Μπορείτε να ξεχωρίσετε τύχη από ικανό

Ανάληψη από ΑΤΜ με χρεωστική κάρτα Neteller Mastercard 500Ε το 24ωρο

Ανάληψη από ATM με κάρτα Skrill Mastercard. Ξεκινάει από 250ευρώ το 24ωρο

ΑΝΤΙ ΟΠΑΠ 2008-2020 Ιδιοκτησία της Antiopap LTD *+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777

Please publish modules in offcanvas position.